Nastava iz kolegija Čitanje književnog teksta započet će redovno već u tjednu od 8. do 14. listopada, bez uvodnog tjedna u kojem bi se obavila podjela u grupe i dodjela seminarskih zadataka, budući da će se taj dio obaviti preko Omege.

Molimo zato sve studente koji će slušati Čitanje književnog teksta u ovom semestru da se čim prije upišu na kolegij i na Omegi te tamo obave odabir seminarske grupe i preuzmu pravila za pohađanje kolegija i silab. Lozinka za upis na Omegu je „melanija“.

Odabir seminarske grupe na Omegi započet će u srijedu, 3. 10. u podne. Do tada možete, ako već niste, proučiti dostupne termine i odlučiti koji vam se bolje uklapa u raspored. Odabir će do popunjenja kvota funkcionirati po principu 'tko prvi klikne, njegovo mjesto', no u slučaju problema s kolizijama, prednost ćemo izbora – kao i do sada – davati dvopredmetnim studentima. Ukoliko se grupe koje vam *jedine* odgovaraju u rasporedu popune, nemojte paničariti, već se samo javite porukom nekom od nastavnika.

Književni predložak za ovaj semestar, kao što ste iz lozinke mogli pretpostaviti, bit će roman „Tri kavaljera frajle Melanije“ (uskoro dostupan skeniran na Omegi), a rad u prvom tjednu započinjemo s tekstom Wolfganga Isera, koji možete naći među skeniranim materijalima na Omegi.

Naposljetku, iznimno, zbog Dana neovisnosti RH, u ponedjeljak 3. 10. neće biti seminarske nastave, no te ćemo seminarske susrete nadoknaditi u terminu za koji ćemo se u budućnosti dogovoriti.