U vezi s upisom izbornih kolegija molim da mi se do srijede, 7. listopada, u 12 na e-adresu jave oni studenti diplomskoga studija koji nisu upisali neki od izbornih kolegija zbog popunjenih kvota. Pritom molim da mi se jave samo oni studenti kojima predmetni nastavnici nisu odobrili upis preko kvote. Molim vas da u e-poruci naznačite koji studij pohađate – jednopredmetni ili dvopredmetni.

U vezi s upisom kolegija Poučavanje hrvatskoga kao nematerinskoga slijedi nekoliko informacija. Taj je kolegij ponuđen jednopredmetnim studentima trećega semestra  kao jedini izborni kolegij u rubrici Metodički izborni kolegiji. Zbog popunjenosti kolegija dio jednopredmetnih studenata nije ga uspio upisati, zbog čega ne može izvršiti upis godine. Da bi im se omogućio upis kolegija i godine, molimo dvopredmetne studente da ga ispišu i da se jave na istu e-adresu kako bismo ih uputili na alternativne kolegije.

U vezi s upisom kolegija Sublimno i zazorno u književnosti hrvatske moderne molimo da se jave studenti jednopredmetnoga studija prvoga semestra koji ga nisu uspjeli upisati, a nisu konzultirali predmetnoga nastavnika. Oni koji jesu u naredna dva dana dobit će upute.

Iva Nazalević Čučević,

ISVU-koordinatorica diplomskoga studija