Novosti › Vijesti i zbivanja
6. 3. 2019.

Rektorova nagrada za 2018/19.

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za ak. god. 2018/19. Pravo natjecanja imaju svi studenti preddiplomskih, diplomskih te integriranih preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Kandidati su dužni do 3. svibnja 2019. u 16 sati prijaviti rad na mrežnim stranicama Sveučilišta, a do 6. svibnja ispis cijeloga prijavljenog rada (uključujući potpisano mentorovo obrazloženje) u dva primjerka dostaviti Povjerenstvu za Rektorovu nagradu Filozofskog fakulteta putem Urudžbenog ureda Fakulteta (D-01) i na ovu .

Prijedloge za nagrade u kategorijama e) i f) (uključujući sažetke te mentorovo obrazloženje) treba do četvrtka 2. svibnja poslati na istu kako bi se mogli pravodobno objaviti na stranicama Sveučilišta (popis podataka potrebnih za on-line prijavu dostupan je na stranicama Fakulteta).

Kandidati mogu pristupiti aplikaciji na mrežnim stranicama Sveučilišta pomoću svojeg AAI@EduHr elektroničkog identiteta (kandidati koji ne znaju svoje korisničko ime ili lozinku mogu se za pomoć obratiti administratoru korisničkih računa). Mentori svoje mišljenje o prijavljenom radu (također najkasnije do 3. svibnja 2019. u 16 sati) unose u obrazac korištenjem šifre koju im dostavlja kandidat nakon prijave rada.

Molimo studente da nakon on-line prijave obavezno provjere status prijave u aplikaciji (pod Pregled prijava).

Svečana dodjela Rektorovih nagrada održat će se na Sveučilištu u Zagrebu u srijedu 3. srpnja 2019.

Natječaj (PDF)

Pravilnik o dodjeli Rektorove nagrade (PDF)

Kriteriji za ocjenu izvrsnosti studentskih radova (PDF)