Novosti › Vijesti i zbivanja
5. 10. 2018.

Prijava na obavezni kolegij Tjelesna i zdravstvena kultura putem aplikacije „QR student FF“

Ova obavijest odnosi se na sve studente/ice koji su dužni pohađati obaveznu nastavu tjelesne i zdravstevene kulture. Na pojedine kineziološke aktivnosti možete se prijaviti  ovdje od utorka, 9. 10. 2018. u 00:05 h do subote, 13. 10. 2018. u 23.55h.

Nakon ulaska u aplikaciju valja temeljito pregledati popis, opis i osnovne informacije o ponuđenim aktivnostima (ukupno ih je 36 odnosno 63 nastavne grupe) razvrstanima po danima u tjednu odnosno prema vremenu održavanja. Nakon što pronađete aktivnost koja vam odgovara i ne preklapa se s redovitim nastavnim obavezama na studiju, možete se prijeviti klikom na oznaku „upiši“. Ako vaš odabir ne bude prihvaćen, to će značiti da je zadana kvota popunjena, te možete izabrati neku drugu aktivnost.

Raspored nastave i dodatne informacije o njezinoj izvedbi za studente/ice 1. i 2. godine preddiplomskog studija u zimskom semestru akad. god. 2018/19. dostupne su na stranicama Samostalne katedre za kineziologiju, u sustavu e-učenja Omega te u prezentaciji koja se nalazi na Omegi.

Želimo vam uspješan zimski semestar akademske godine 2018/19!

Predstojnica Samostalne Katedre za kineziologiju
mr. sc. Jelka Gošnik, v. pred.